![[Resim: L3jqJo.jpg]](https://i.hizliresim.com/L3jqJo.jpg)
![[Resim: MJrGaM.png]](https://i.hizliresim.com/MJrGaM.png)
Yönetmen : Dae-yun Jeong
Yapım Yılı : 2016
Süre : 60 Dakika
Dil : Korece
Ülke : Güney Kore
Tür : Dram | Fantastik | Romantik
Senaryo : Jae-jeong Song
Nam-ı Diğer : W - Two Worlds
Firma : MBC
Vizyon Tarihi : 20 Temmuz 2016 ~ 08 Eylül 2016
Bölüm Sayısı : 16
Çeviri : emis
Alıntı:Konusu :
Bir gün Hyun Joo, "Çılgın Köpek" lakaplı kıdemlisi olan bir doktordan acil çağrılar alır. Acil servise gider ama onu arayanın kıdemlisi değil de babasının baş yardımcısı Park Joo Bom olduğunu öğrenir.
Hyun Joo'nun babası Kore'de herkesin tanıdığı bir çizgi roman(manghwa) yazarıdır. Joo Bum, Hyun Joo'ya babasının ortadan kaybolduğunu söyler.
O gün 10 yıldır yayınlanan ve büyük ses getiren çizgi roman "W"nin final bölümünün taslağının teslim günüdür. Tüm ülke dört gözle baş karakter Kang Chul'a finalde ne olacağını beklemektedir. Sung Woo ise böyle önemli bir günde sırra kadem basmıştır.
Hyun Joo apar topar Joo Bom'un onu beklediği babasının ofisine gider. Joo Bom ona babasının bir keresinde final bölümünde Kang Chul'u öldüreceğini söylediğini söyler. Hyun Joo babasının bilgisayarına baktığında ise büyük bir şaşkınlık yaşar. Gördüğü şey Kang Chul'un birkaç yerinden bıçaklanıp kanlar içinde yerde yattığı resimdir. Resmi gören Hyun Joo ürperir ve bir anlığına Kang Chul'un ölümünün babasının kaybolmasından daha önemli olduğunu hisseder. Okuyucuların bu sonu gördüğünde nasıl hissedeceğini tahmin etmek çok da zor değildir.
Bu sonu bilen birisi babasını kaçırmaya karar vermiş olabilir miydi acaba?
O anda Kang Chul gözlerini açar. Hyun Joo sanki birisi kolundan çekiyormuş gibi hisseder. İlk başta çekmeceye sıkıştığını düşünür fakat kolunu tutan kanlar içinde bir adamdır.
Sonrasında ise tek bildiği, birinin onu bilgisayar ekranının içine çektiği ve Kang Chul'un dünyasına soktuğudur.
![[Resim: QM93pj.png]](https://i.hizliresim.com/QM93pj.png)
![[Resim: r9Gbqm.png]](https://i.hizliresim.com/r9Gbqm.png)
![[Resim: X451E5.png]](https://i.hizliresim.com/X451E5.png)
![[Resim: kvlQq9.jpg]](https://i.hizliresim.com/kvlQq9.jpg)
![[Resim: NE7XzL.jpg]](https://i.hizliresim.com/NE7XzL.jpg)
![[Resim: bbWXLm.png]](https://i.hizliresim.com/bbWXLm.png)
1-16.Bölümler
![[Resim: dbRd7p.png]](https://i.hizliresim.com/dbRd7p.png)
