![[Resim: flmafisi.jpg]](http://guneykoresinemasi.com/uploads/fotos/diziler/why-secretary-kim/flmafisi.jpg)
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Park Joon-Hwa
Senarist: Jung Kyung-Yoon (roman), Jung Eun-Young
Yapımcı:
Yapım Şirketi:
Yayıncı: tvN
daum: 9.7
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2018
Yayın Tarihi:6 Haziran 2018 – 26 Temmuz 2018
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 21:30
Dil: Korece
Ülke:Güney Kore
![[Resim: kapak_resmi233x252.jpg]](http://guneykoresinemasi.com/uploads/fotos/oyuncular/park-seo-joon/kapak_resmi233x252.jpg)
Lee Young-Joon
![[Resim: kapak_resmi233x252.jpg]](http://guneykoresinemasi.com/uploads/fotos/oyuncular/park-min-young/kapak_resmi233x252.jpg)
Kim Mi-Soo
![[Resim: kapak_resmi233x252.jpg]](http://guneykoresinemasi.com/uploads/fotos/oyuncular/lee-tae-hwan/kapak_resmi233x252.jpg)
Lee Sung-Yeon
![[Resim: kapak_resmi233x252.jpg]](http://guneykoresinemasi.com/uploads/fotos/oyuncular/chansung/kapak_resmi233x252.jpg)
Go Gwi-Nam
Park Seo-Joon dizide bir aile şirketinde başkan yardımcısı olarak çalışan Lee Young-Joon karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda çalıştığı şirketin 2. nesil varisidir. Yüksek IQ’ya ve çekici bir görünüme sahip olmasına rağmen kibirli ve bencil birisidir. Bu da onu birlikte çalışılması en zor insanlardan biri haline getirmektedir. Sekreteri Kim Mi-So'nun (Park Min-Young) işinde mükemmel olmasından oldukça memnundur. Ancak bir gün sekreteri işinden istifa eder.
Park Min-Young dizide Lee Young-Joon’un (Park Seo-Joon) sekreteri olan Kim Mi-Soo karakterini canlandırmaktadır. Lee Young-Joon’un 9 yıldır sekreteri olarak çalışmaktadır. Sekreterlik dünyasında, ona verilen görevleri yerine getirmek için her şeyi yapan bir efsane olarak bilinmektedir. İşyerinde mükemmellik için yüzünde bir gülümseme ile çok çalışırken evinde oldukça tembel birisidir. Güzel biri olmasına rağmen daha önce hiç kimse ile romantik bir ilişkisi olmamıştır.
Lee Tae-Hwan dizide Lee Young-Joon’un (Park Seo-Joon) abisi olan Lee Sung-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Kitapları çok satanlar listesinde yer alan ünlü bir yazardır. Young-Joon hariç herkes onun çok sempatik biri olduğunu düşünmektedir. Ayrıca Kim Mi-Soo’dan (Park Min-Young) hoşlanmaktadır.
Chansung dizide Lee Young-Joon’un (Park Seo-Joon) ailesine ait ünlü bir şirkettin çalışanı olan Go Gwi-Nam karakterini canlandırmaktadır.
Not:
1 – tvn’in Çarşamba & Perşembe dizi kuşağında bu diziden önce "My Mister" yayımlanmıştır ve bu diziden sonra "Familiar Wife" yayımlanacaktır.
2 – Dizi, Kim Young-Mi tarafından kaleme alınan "Legend of the Secretary World" adlı bir webtoondan uyarlamadır. Ancak webtoonun ana hikâyesi Jung Kyung-Yoon’un "Kimbiseoga Wae Geureolgga" adlı romanına dayanmaktadır.