Bizim Asia

Tam Versiyon: My Secret Hotel /2014 /-Skr-/ Mp4-Mkv / TR Altyazılı Online Dizi İzle
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
My Secret Hotel /2014 /-Skr-/ Mp4-Mkv / TR Altyazılı
[Resim: AnJV90.jpg]
Yönetmen: Hong Jong-Chan
Yapım Yılı: 2014
Süre: 60 Dakika
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
Bölüm Sayısı: 16
Tür: Romantik | Komedi | Gizem
Senaryo: Ye-ri Kim | Kim Do-Hyun
Nam-ı Diğer: Mai Sikeurit Hotel
Firma: tvN
Vizyon Tarihi: 18 Ağustos 2014 ~ 07 Ekim 2014
Konusu:
*Kore'nin en lüks otellerinden birinde bir cinayet... Ve bu cinayetin tam ortasında bir aşk üçgeni...
Boşanmış bir çift, bir otelde düğün organizasyonların yapıldığı bölümün şefi ve bir damat olarak tekrardan karşılaşırlar. Bu arada otelde bir cinayet işlenir.
Yoo In-Na dizide, 7 yıl önce boşandığı eski kocası (Jin Lee-Han) ile yeni tanıştığı bir adam (Nam Goong-Min) arasında kalan, lüks bir oteldeki düğün organizasyonların yapıldığı bölümün şefi olan Nam Sang-Hyo karakterini canlandırıyor. O parlak bir kişiliğe sahip mükemmeliyetçi birisidir.
*Jin Lee-Han dizide, ünlü bir mimar olan Koo Hae-Young karakterini canlandırıyor. Koo Hae-Young, Nam Sang-Hyo'nun (Yoo In-Na) eski kocasıdır. Onlar Koo Hae-Young'ın otele bir müşteri olarak geldiği zaman tanışır ve birbirlerini severek evlenirler. Ancak evlilikleri 100 gün kadar sürer.
*Nam Goong-Min dizide, otelin yönetim müdürü ve Sang-Hyo'nun (Yoo In-Na) patronu olan Jo Sung-Gyeom karakterini canlandırmaktadır. Otelde yaşanan cinayet beraberinde kendi kişisel geçmişi ile ilgili bir kriz meydana getirir. O Sang-Hyo (Yoo In-Na) ve Eun-Joo (Lee Young-Eun) ile bir aşk üçgeni içerisindedir.
Lee Young-Eun dizide, otelde halkla ilişkiler yöneticisi olarak çalışan Yeo Eun-Joo karakterini canlandırıyor. O iş kariyerinde iddialı birisidir.
[Resim: m3Md5P.jpg]

[Resim: l1PlmB.png]

1-16
Spoiler: Göster
Dizinin Online Bölümleri Eklenmiştir...
dizilerin bölümleri yok. video bulunamadı yazıyor
(30-03-2021, 17:12)ponyo aktaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir.dizilerin bölümleri yok. video bulunamadı yazıyor
Videoyu ripleyen kişi siteden ayrıldığı için videoları silip gitti dizi çok eski olduğundan videoları indirmek mümkün değil.
Kusura bakmayın onun için özür dilerim.
rica ederim